My Profile

Profile Avatar
Darlene
Uilenburg 157
Ijlst, FRANCE 8651 El
Netherlands
06-21861588 http://www.mgbookcoversanddesigns.com/olympique-de-marseille.htm
Medborger- er angivelig villig til å sprute mer enn 100m på spillere i sommer som de ser ut til å forbedre sin tropp til riktig konkurrere om Champions League neste sesong. Den 24 år gamle stjernen har scoret ti mål for sin Bayer Leverkusen side i Bundesliga denne sesongen, og har vært å tiltrekke interesse fra Manchester United. Arsene Wenger vil angivelig gjøre en 'betydelig bud' for å avverge interesse fra Louis van Gaal.The Gunners har signert en rekke aktører de siste sesongene som har kommet ut av Saints 'berømte Array ungdomsakademi inkludert Theo Walcott, Alex Oxlade-Chamberlain og Calum Chambers.
Arsene Wenger har vært sterkt linket til 25m-karakter Morgan Schneiderlin i et forsøk på å styrke midtbane. Bundesliga vinnere har fulgt nøye med Slattery 's fremgang og er klar til å slå ned på slutten av sesongen. Saints unggutten Ryan Seager denne uken skrev en ny fireårig avtale om å begå sin fremtid billige fotballdrakter til sørkysten klubben.Arsenal 's sjette påfølgende ligaseier couldn' t ganske overtale noen i Gunners leiren til offentlig kunngjøre at de har nå dukket opp som ekte utfordrere.
Men Ramsey har en følelse det vant 't være så enkelt for Chelsea da det virket for noen uker siden - særlig hvis Arsenal opprettholde sin nåværende form. I Premier League, merkelige ting å skje,' sa han. 'Upsets skje - Manchester City gikk til Burnley og tapte. Og vi' har nettopp fått til å være slått på og sørge for at det spiller 't skje med oss ​​og opprettholde denne kjøringen vi' re på. ' Arsenal 's siste seier, takket være to Olivier Giroud mål på like mange minutter midtveis i første omgang, var rart i sin egen rett.
Newcastle ble fotballdrakter barn buet av i pausen. Men etter Gunners 'target Moussa Sissoko scoret innen tre minutter etter omstarten, var de et team transformert med Ayoze Perez og Remy Cabella truende når de hadde ballen. Newcastle har tapt tre på rad og sjef John Carver innrømmet han var fryktet det verste da Giroud utnyttet skaden rammede Toon 's defensive svakheter. De scoret fra to dødballer og billige fotballdrakter i pausen ble jeg hengende på det faktum at de ikke hadde' t opprettet for mange sjanser. Ved halv tid, sa jeg til spillerne:' Don 't gå mangler, stikke kister ut, være stolt av jersey og dere selv og gi alt du' har fått '.

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
1
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.