My Profile

Profile Avatar
Robbie
Via Cavour 118
Grazzanise, CE 81046
Italy
0354 2686549 http://www.mgbookcoversanddesigns.com/olympique-de-marseille.htm
Costa blir Mourinhos første-valg hitman neste sesong, og fyller plassen til Samuel Eto'o etter utløpet av Kamerun internasjonal kontrakt. Fernando Torres vil trolig forbli på broen mens spørsmålstegn forbli over futures av Demba Ba og belgiske Romelu Lukaku. Drogba, som er en fri agent etter å ha kjørt ned sin kontrakt på Galatasaray, er en helt i Chelsea etter avfyring dem til Champions League herlighet i München for to år siden. Han gjorde en følelsesmessig retur til Chelsea med den tyrkiske klubben forrige sesong, og Mourinho antydet da at en overgang Array for sin gamle kamerat var på kortene. Han er en Galatasaray-spiller, vi vet at han er en fri agent, og vi vet at han avslutter sin kontrakt på slutten av sesongen, sa Mourinho i mars. Jeg tror det må skje en dag. Når jeg don 't know - som spiller, som trener, som en ambassadør - neste år, i fire eller fem år, i 10 år - jeg don' t vet.
 Men når en person representerer så mye til fotballdrakter barn en klubb, og når en klubb representerer så mye til en person - og at 's tilfelle - jeg tror han har til å være tilbake en dag Utvilsomt han er en av de viktigste spillerne i historien. av denne klubben - det er ikke tvil jeg tror alle Chelsea supportere vi er enige med at Drogba vunnet tre Premier League-titler, fire FA-kopper og Champions League for Chelsea etter at han kom fra Marseille som en del av Roman Abramovich revolusjon på Stamford Bridge.. .
Hold deg oppdatert med alle de siste nyhetene og ryktene i vår live blog overføring.Paris Saint-Germain er klar til å teste Chelsea beslutning med en 60million bud for Eden Hazard. Den store utgifter franske klubben har allerede kom svevende å forsegle en 40million avtale for Blues forsvarer David Luiz og er ikke i billige fotballdrakter ferd med å sette sjekkhefte unna ennå. Hazard forhold til sjefen Jose Mourinho så ut til å forsure mot slutten av forrige sesong som den belgiske avhørt taktikk blir ansatt på Stamford Bridge. PSG tror de kan dra nytte av Hazard sin misnøye og sjef Laurent Blanc har gjort vingen hans nummer én mål, ifølge Mirror.
Blanc er også svært oppmerksom Mourinho ønsker å styrke sin angrepsrekka, og vil vurdere å inkludere spissen Ezequiel Lavezzi til en potensiell spiller-plus-kontant avtale. En 32million avtale for Atletico Madrid-spissen Diego Costa er avtalt for en stund. I mellomtiden, Chelsea har bekreftet forsvarer Kenneth Omeruo har inngått en ny langsiktig avtale på klubben etter hans imponerende lån stint mot Middlesbrough forrige sesong. I 'm fotballdrakter barn begeistret for å signere en ny kontrakt med Chelsea, og jeg er veldig spent på fremtiden, sier han til klubbens' s hjemmeside.

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
1
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.